View Single Post
Staro 24.06.2020., 07:36   #41677
Mejzlik
tha pilot
Moj komp

Mejzlik's Avatar

Datum registracije: May 2008
@Vuco

Dominionke kupio na r2-bike, to mi je bila najpovoljnija opcija, 402e sa rotorima i postarinom (uz svaku kocnicu dolaze semi-metallic i sintered pakne). Formule Cura 4 su mi bile u uzem izboru, no naletio po netu na neke probleme sa curenjem ulja kod celjusti, manje garancije itd. pa sam isao na ovu opciju. Hayes daje lifetime garanciju na curenje rucice/celjusti, od nedavno imaju zastupnistvo u Europi, dijelova ima, nisu najljepse na svijetu, no vjerujem da ce raditi jako dobro.

@Destro

Najveca mana coil shocka je tezina, bobanje je stvarno minimalno/zanemarivo sa ovom kombinacijom DHX RC4, 500 opruga na ovoj rami. Na tvom mjestu bih isto uzeo zracnog foxa, prvenstveno radi servisa.

Rame -> unistena rotatorna manseta, nestabilno kod padova i docekivanja na ruku, nestabilno prilikom udaraca (mtb teren) dok su mi ruke ispruzene, odnosno lakat prema van. Bio sam kod fizioterapeuta na masazama i dobio vjezbe sa pilates trakom, tako da sam se time bavio zadnjih mjeseci, pa cemo vidjeti kako ce sada biti, inace operacija...
Mejzlik je offline   Reply With Quote