23.06.2020., 15:34
|
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Autor Libertus
Samo oprezno.
Ljudi troše stotine milijuna dolara/eura, da bi zaradili godišnje 5-10%. Oni poklanjaju 16-18%.
Kako ameri kažu u mom slobodnom prijevodu, ne postoji besplatni ručak.
Ili je neki ponzi i pitanje je tko će i kada ostati nasukan. Ili oni stvarno imaju zaradu od 20%+ na tome. Kod ovog drugog je pitanje, tko onda to plaća, i zašto i drugi nisu u tom poslu? Posao koji donosi 10% čisto godišnje, je fenomenalan posao i svi živi će ući u tu branšu ako ikako mogu. Posao sam 20% čisto godišnje je ili bankarstvo ili droga i oružje. 
Normalan posao nosi cca 3-5% čisto godišnje.
|
To sam se i ja više puta zapitao, ali dokle god ne ulažem ništa od fiata gore nego se igram dobitkom od ranije, nisam na nikakvom gubitku i trebam iskoristiti što god mogu od te platforme. Evo ovdje još jedan review:
https://medium.com/@techboy/the-esse...m-61d7b2f358c9
Citiraj:
Autor maXonja
Sve 5, ali banka valjda neće samo tako preko noći nestati way out strategyem pa ono... 
Kao što kolega Libertus kaže, samo oprezno... I na bitkooooonektu su neki fino profitirali, ali...
|
Danas neće tako lako jer su sve u velikim grupacijama i nijedna banka više nije hrvatska nego strana. Prije 25-30 i više godina su banke propadale samo tako. Sjećam se kao dijete da mi se familija borila oko izvlačenja novaca iz njihovih štednji i neki su fine novce izgubili. Nije na odmet prisjetiti se i Grčke koja je bila ograničila podizanje novca na 60 eura dnevno po osobi jer nisu mogli nabrati više.
|
|
|