View Single Post
Staro 17.06.2020., 02:26   #8091
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
nema šanse da bi u tri godine dopustili da im uzmu i ovo malo kaj su uzeli.
Pa ni prvi ni zadnji put da im AMD nesto uzima, uzimao je 2004,2005 i sve do negdje 7 ili 8-mi mjesec 2006 godine, Athlon 64 Venice pa X2 i jedino su se drzali neki P4 EE.
Tu na forumu u jednom danu znalo je po 5-6 ljudi otic na Venice tj. zbrisati sa Prescott-a. Northwood je zadnji proc, "stolni" na NetBurst arhitekturi koji je nesto valjao ili vrijedio...
Citiraj:
Frajeri troše enormne MDF nofce na pizdarije
Dakle imaju, tko nema taj ne trosi... jel u problemima onaj tko ima para - poslovnim ?
Citiraj:
Do 2022./2023. i njihovih famoznih 7nm - nemaju ništa, a i onda tek moramo vidjeti kaj su uspjeli.
Dakle situacija ista, povijest se ponavlja uvijek... uopce nemam razloga sumnjati da ce onda/tada sljedeci cpu koji ce Intel izbaciti pomest sve sto AMD na Zen-u ima...
Zato i velim, pitanje je dokle se Zen moze "rastezati" jer sada uspjesno parira Intelu no polako, cek da prvo vidimo ove XT modele, meni se sve cini da razocaranje bude
duplo vece nego kada su ljudi zamjenili Ryzen5 1600 za Ryzen5 2600, apsolutno do sada ni jedna informacija oko XT procesora ne ide "na dobru" stranu. Os cijena ( of course - "preporucena" ) os takt(ovi).