16.06.2020., 14:11
|
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Autor Gumby
Pozdrav ekipa,
imam jedan problemčić pa bih molio savjet, ako je netko imao sličnih iskustava...
Na ženinom laptopu su instalirani Win 10 Home i sve je radilo manje više OK nekoliko godina. Zadnjih mjesec-dva se događa da nakon logina desktop bude crn (black screen) par minuta. Nakon toga sve radi ponovo OK. Prvo sam mislio da je do startup-a, neki proces koji usporava bootanje, ali sam onda skužio da sve u pozadini radi, bez obzira na black screen. Miš radi, sa Win tipkom postane mi vidljiv taskbar i mogu pokrenuti task manager. On nije vidljiv jer je ispod black screena, ali kad s mišem dođem na njegovu ikonu u taskbaru, vidi se da je njegov prozor otvoren i da se nalazi na standardnom desktopu s wallpaperom, ali mu ne mogu pristupiti dok ne prođe tih par minuta i dok ne nestane black screen.
Ima netko ideju zbog čega se to događa? Pokušavao sam isključivati pokretanje određenih procesa, ali ništa nisam do sada postigao.
Thx, 
|
Ako se u safe mode to ne događa onda je vjerojatno problem u driverima.
Ako je u driverima problem onda uninstalliraj grafičke drivere u safe modu sa DDU https://www.guru3d.com/files-details...-download.html i zatim instaliraj nove drivere grafičke kartice.
|
|
|