Da, znam taj osjećaj, govoriš da nisi zadovoljan s nečim od Stihla pa te gledaju čudno.
Imamo par Stihlovih motorki, stric jednu staru preko 20 godina, moja 043 ima sigurno 15. 0 kvarova, 0 problema, probudi se bez greške nakon pola godine stajanja.
Dvije Stihl motorne pumpe za polivanje već desetljećima rade bez problema, treća je odapela nakon 30 godina, pukao cilindar.
S druge strane, flakserice FS100 i 130 su otišle u mirovinu kad ih po ne znam koji put nisam mogao upaliti nakon zime iako sam ih uredno pospremio. O vibracijama na ručkama neću trošiti riječi, tek kad sam počeo raditi s Husqvarna flaksericama sam naučio cijeniti dobar antivibracijski sistem.
Svaki proizvođač ima nešto što dobro radi. Recimo, Stihlove Advance naramenice su mi puno bolje od Husqvarninih XTR, flaks da ne govorim. Sa Husqvarninim WhisperX-om sam se namučio dok nisam skužio da je najjeftiniji bijeli bolji od njega, a pravo otkriće je kad sam stavio zeleni 4mm Stihl u 555 RXT... tako da sad radim sa Stihlovim naramenicama i flaksom na Husqvarna flakserici. Frankenstein