Eh, zgooglas uvijek su oni prvi, pa niej za odmet bacit oko i na njih. kad me zanima u detalje usporedba onda pogledam Youtube comparisson kao sto sam stavio link gore jer jedino to moze biti donekle 100% tocno. Znaci isti system, sve isto jedino drugacija graficka.
Slazem se da su razlike medju njima male, jedino mozda VEGA odskace od ovih navedenih. Mislim da je moj poredak gore cist OK. S tim da se za Vegu isplati malo proteci novcanik, a opet onda sad na drugom moniotoru gledam u 1070ti da se isto moze malo protec...
Da donekle pomognemo covjeku, 1660 ne, 1660S ak je dobra gara i cijena, a od kolege s foruma je, plus jos dodatak da je to kolega s foruma pa ti je jos i to garancija neka. Pa mozda druge da gledas jedino ako su dosta jeftinije. Sem mozda Vege i 1070ti, ipak su to vec klasa vise gare.
p.s. a ovaj link techpowerup slicno ko userbenchmark, nedaje nesto previse detalja, zato je bolje pogledat video na YouTube, pogotovo ako znas sto igras pa vidis tocno sto ti treba.
P.S.S. A najbolji savjet mu je da priceka ako nije sila, ona famozna, cekaj da padnu cijene, navodno bi trebale sad do kraja godine past, haha, al tko ce da ceka...