View Single Post
Staro 12.06.2020., 10:57   #190
maXonja
bu
Moj komp
 
maXonja's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2017
Lokacija: VŽ
Postovi: 2,516
Citiraj:
Autor silver_tip Pregled postova
To je zapravo bio v-droop mod na svim Asusovim P4C/S i D serijama ploca. Nista se veci napon nije mogao dobiti nego se lemio potenciometar sa promjenjivim otporom pa se moglo postimavati kod OC-a da v-core kod loada cpu-a ne pada previse. Northwoodi su se dali fino kloknuti sa time. U suprotnom taboru bio je primat ganjati mobilca Bartona na Socketu 462 pomocu adaptera za socket a isti se dao ocnuti i debelo preko 2,4GHz.
Athloni XP-M nisu trebali nikakav adapter za socket A (462), samo si ga piknuo na ploču i to je to. Imam jednog na Abit NF7 v2.0 ploči
Problem je u tome što je u maksimalno sve danas ušao kapitalizam i što god se može prodati i naplatiti se prodaje se tako da razni debili danas imaju sve dostupno i klokaju, a nemaju pojma o klokanju, bitno da rade razne videje po jutubu i reklamiraju. Još kad se na to nadodaju otključani procesori dolazimo do toga da preostaje samo krkanje napona i dizanje množitelja i to je to, tko ima više para i sponzora taj i radi nešto takvo makar nema blage veze što radi i zašto.
Meni bi recimo bilo interesantno kad bih mogao naći negdje Prometeia Mach II GT ili nešto slično, to bih uzeo
__________________
Nvidia u očima
Intel u duši
Alfa Romeo u srcu
maXonja je offline   Reply With Quote