View Single Post
Staro 12.06.2020., 00:37   #189
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Ne ne, to je bio vdrop + vcore, zato dva potenciometra.
Ama vraga mi je vcore narasao, doduse ostavljam mogucnost da sam nesto krivo zalemio
Kako god, dobio sam stabilnost i nisam morao dizat vcore u nebesa za drzat Northwooda na 3.3GHz no toliko je isao i bez moda sam se malo rusao tu tam kad bi nesto sto je zesce od preglednika otvorio Sjecam se jos da sam tu plocu ( P4C800 ) "masno" prodao tipu koji je potegnio autom 150km do mene sam zato jer je imala taj mod na sebi.

edit: negdje prije sam pogledao neki video onog Der Bauera, svabo valjda... pa to nisu istine. Jedan Japanac ko zombi bulji u ekran i naljeva dusik. Onda jedan tip naljeva dusik a drugi sjedi kraj njega za svojim stolom i oba imaju termosice kraj nogu. Ovaj drugi vidi da ovaj prvi naljeva pa se trgne i ide i on naljevat... no odljepio sam kad sam vidio 4 tipa kraj stola. Prvi bleji u ekran, drugi naljeva dusik, treci drzi ventilator, cetvrti drzi neko kanalizacisko crijevo iznad glave i jos su 2 tipa blizu valjda kako se koji od ovih cetiri umori, a u qujac.., ili sam ja prolupan ili ta mladajarija ode kvragu + Japanac koji je star ko broj 1. Zbilja nevjerojatno.

Zadnje izmijenjeno od: silver_tip. 12.06.2020. u 00:47.
silver_tip je online   Reply With Quote