View Single Post
Staro 09.06.2020., 17:24   #14714
tascam
Registered User

Datum registracije: Jun 2010
Citiraj:
Autor Elven Pregled postova
Slobodno si promjeni ime u "kralj gluposti".

1. Ja nisam slovenac
2. Kaj smo nacionalisti, rasisti, kontinentalisti or something? Kakve veze ima odkud pamet dolazi ako je krajnji rezultat dobar? Prije 30 godina se smatralo da su japanski auti sranje, jer nisu njemački. Prije 20 se smatralo da su korejski sranje jer nisu japanski...

Ti se samo drži onog što ne znaš, pravi se da znaš, a nas druge pusti da čovjeku savjetujemo ono što znamo (iz prve ruke, ne iz nekih debilnih predrasuda).
Daj mi samo reci gdje sam se ja tebi ikada obratio?

Na ovome a i svim ostalim ex yu forumima se jako dobro zna tko je slovenac (garfield,maystor,andrej,majstor,pa najnoviji nick željkozg), i protjeran je sa svih foruma.

Naravno da ima veze od kuda dolazi pamet.Dok je pamet dolazila iz Nizozemske,Philips je bio premium što sada nije niti blizu.Ako rade tako dobru robu, kao što pojedinci ovdje tvrde,zašto ne rade pod imenom "Tp Vision", a ne pod Philips jer svi znamo kako taj proizvod nema veze sa Philipsom koji je nekada bio sinonim kvalitete.

A to što ti misliš da znaš, pa Philpsov oled stavljaš iznad LG-a više i dovoljno govori o tvome znanju.Inače tek toliko da znaš razlike između B9 i C9 su minorne,tako da je obzirom na cijenu B9 isplativija kupnja..Kako je netko već napisao, ne vodi se konstruktivna rasprava nego većina tvrdi kako je ono što imaju doma best of best.

Dok je na Philipu pisalo "match line", tada je to bio proizvod.Ovako nikako ne može u isti koš sa Samsungom,Sony-e,LG-em.

Japanski auti su i danas bolji od korejskih.

Zadnje izmijenjeno od: tascam. 09.06.2020. u 17:48.
tascam je offline   Reply With Quote