Citiraj:
Autor Kal-EL
Ako može mala pomoć, nisam par godina ozbiljnije vozio bic i sad mi kolega prodaje svoj.
Ako Vam se da, pogledajte slike i opalite komentar.
canyon
Nismo o cijeni pričali ali znam da je skup jer je kolega manijak 
|
Popričaj o cijeni pa onda javi što kaže. Jeste frendovi i sve to, ali svejedno. Da, nekad je to bio skupi bicikl, lagan je bio dosta sa više manje dobrim dijelovima.
No, 26" su kotači, geometrija je i tada bila old skul

, a dijelovi su takvi da ih danas neki best buy nadmaši. Po meni, bez ljutnje. Koliko vidim to je Nerve AM 9.0 model iz 2011. godine. Tada je koštao ako dobro shvaćam njemački 2600€.
Na tebi je koliko ćeš ti dati za njega, ali ga je stvarno teško procijeniti. Ja koji znam što hoću ne bih dao niti 5 tisuća za njega, tebi možda stvarno vrijedi 10. Njemu vjerojatno više vrijedi prema ovoj drugoj cifri ako ne i više.
No znam da ga Trance od Sonima pojede i uzbrdo i nizbrdo na imalo ozbiljnijem terenu (a realno, tu govorimo o 140-150mm hoda napred nazad, nećemo ih na nasipu uspoređivati!), te će nekakav dojam sigurnosti biti klasu-dvije iznad na Trancu, a vjerojatno i brzina. Vjerojatno jer Sonim malo teže koči sa Shimano 400 serijom kočnica

Geometrija, 29 kotači, suspenzija, baš sve je klasu-dvije-tri iznad. Šifteri nisu, priznajem! Tubeless za takve bicikle je must have.