View Single Post
Staro 07.06.2020., 19:27   #2183
Pentel33
Banned

Datum registracije: Feb 2020
Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova
To što zakon piše, nema veze sa stvarnošču, hrpa ljudi, prvi ja, ne bi se natezao po sudovima i sa prijavama da dokažem tko je u pravu i punjo njih, neukih, a i ja koji se kužim će preči preko toga i neće se sigurno natezati po sudovima itd.
Ne znam koliko se ti kuzis u zakone ali ocito ne bas previse cim spominjes sudove i natezanje na njima.

Ne ide se na nikakve sudove niti se potrebno nesto previse natezati, ako se trgovina pravi mutava, dovoljno je poslati jedan sluzbeni e-mail trgovini, tkz. prigovor u kojem se traze odredjena prava po zakonu.
Svi trgovci ce nakon tog prigovora uvaziti korisnika jer znaju oni dobro zakone kad treba.

Ako bas i tu nesto zapne, uvijek postoji inspektorat kojem je dovoljno poslati e-mail.
Dakle, stvarno ne znam koje ti dugogodisnje muke i natezanja imas s trgovcima, ali nema za tim potrebe ako si u pravu.

I slazem se da bi bilo najjednostavnije da napisu trajanje jamstva na racun, cisto jer je kupcu onda jednostavnije vodit evidenciju o svom hardveru i kontrolirat jamstva.
Ali to nije neophodno niti bilo koja trgovina ima pravo odbiti tvoju reklamaciju.

Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova
Zato, zanemarite zakon, jer nije uvijek sve po zakonu...
Prilicno los savjet za iznijeti ovako javno.
Bas zato sto nije sve po zakonu potrebno se upoznati sa svojim pravima i zakonom.
Kad si upoznat, onda ce biti sve po zakonu, ne brini.
Pentel33 je offline   Reply With Quote