Citiraj:
Autor FRipper
To što zakon piše, nema veze sa stvarnošču, hrpa ljudi, prvi ja, ne bi se natezao po sudovima i sa prijavama da dokažem tko je u pravu i punjo njih, neukih, a i ja koji se kužim će preči preko toga i neće se sigurno natezati po sudovima itd.
|
Ne znam koliko se ti kuzis u zakone ali ocito ne bas previse cim spominjes sudove i natezanje na njima.
Ne ide se na nikakve sudove niti se potrebno nesto previse natezati, ako se trgovina pravi mutava, dovoljno je poslati jedan sluzbeni e-mail trgovini, tkz. prigovor u kojem se traze odredjena prava po zakonu.
Svi trgovci ce nakon tog prigovora uvaziti korisnika jer znaju oni dobro zakone kad treba.
Ako bas i tu nesto zapne, uvijek postoji inspektorat kojem je dovoljno poslati e-mail.
Dakle, stvarno ne znam koje ti dugogodisnje muke i natezanja imas s trgovcima, ali nema za tim potrebe ako si u pravu.
I slazem se da bi bilo najjednostavnije da napisu trajanje jamstva na racun, cisto jer je kupcu onda jednostavnije vodit evidenciju o svom hardveru i kontrolirat jamstva.
Ali to nije neophodno niti bilo koja trgovina ima pravo odbiti tvoju reklamaciju.
Citiraj:
Autor FRipper
Zato, zanemarite zakon, jer nije uvijek sve po zakonu...
|
Prilicno los savjet za iznijeti ovako javno.
Bas zato sto nije sve po zakonu potrebno se upoznati sa svojim pravima i zakonom.
Kad si upoznat, onda ce biti sve po zakonu, ne brini.