07.06.2020., 09:45
|
|
bu
Datum registracije: Jan 2017
|
Citiraj:
Autor svetac.svetac
evo da i ja malo zreklamiram protis, sve što sam kupovao u protisu a uglavnom to je bio razlog cijena i izbor, je uvijek prolazilo ok i to još dok su počinjali u krapinskoj, međutim ugodni šok sam doživio nedavno , skupila se neka pinka i idem apgrejdat svoju kantu, idem uzet to za keš zbog cijene naravno i obavezno trudim se kupit komponente sa najdužom garancijom, međutim na ponudi piše jedno a kasnije na računu "muda pod bubrege" kako sam odmah uzeo 2 komponente koje su bile na lageru dobio sam samo račun sa uplatom kao onaj u birtiji , pitam lika kaj ne dobijem a4 račun, a on a to čete kad dođete po ostalo , ja ok , dođem ja po ostalo kad ono mi o vuku a ono rak bradavičar  , evo linka
https://postimg.cc/LYyxpFzP
https://postimg.cc/PNx6MNjQ
na kraju na računu uopće nisu bile prve dve komponente , veli lik to vam je na onom malom računu prvom to vam je kao to, ja ostanem zbunjen , ja rekoh dobro , ja već kreno doma i tek nakon sat vremena skužim kaj piše na računu po garancijom, vračam se ja pitam lik kaj je ovo, a on aaaa mi ne možeme prikazat punu garanciju po zakonu bla bla , al kao ja imam garanciju kao u ponudi da se ne moram brinut i još na kutiji od ploče je bila otkinuta garancija od proizvođača tj.asbisa (al da ne ulazim sad o tome to sam dobio tek naknadno al nije ugodno kad baca sumnju na neku patku) došlo mi je da to sve vratim i tražim pare nazad , međutim tolko sam vremena izgubio i živaca dolazeći tamo da sam ipak preš preko toga, u biti imaš garanciju , al na računu nemaš, al imaš ne moraš se brinuti ( kao ono pisalo je na plotu da je pizda) s toga dobro pazite s kim imate posla, ovo još nikad nisam doživio ni u hgšrotu dok je bio aktualan, btw. pohvala djelatniku Zvonimir Tonkoviću bio je ugodan i pristojan !
|
Po kakvom to zakonu oni ne smiju na računu napisati više od 24 mjeseci jamstva?
Imam nekakav osjećaj da ako nakon 24 mjeseca nešto bude sa bilo kojom komponentom da će te lagano odjebat i reći ti: rješavaj to direktno sa uvoznikom ili kod proizvođaća
|
|
|