Citiraj:
Autor Morpheous
Hvala na pojasnjenju  Da, mapa je skoro ista u prve dvije igre i zapravo mi je fora napravljeno kako se jedna igra direktno nastavlja na drugu. No nema veze, ako sam istrpio najlosiji dio i sad uzivam u ovom, onda nemam brige niti za zavrsni dio serijala. Jedva cekam. Nedavno sam zavrsio Metro serijal i ovo mi je slican ugodaj, a opet toliko drugaciji.
|
Doduše iako su neke mape iste, doživljaj je skroz drugačiji. Na pamet mi pada red forrest (ako si došao do njega), koje je u SoC dosta mračnije i stresnije područje
Što se tiče metroa, po meni ne mogu u istu rečenicu sa stalkerom. Isti je samo "skin" - stalkeri, istok europe, ostalo je po meni skroz drugačije.
Metro je linearan i skriptiran do bola fps, gdje si rijetko sam (imaš partnera ili ti netko govori u radio), dok je stalker puno otvorenijih mapa (osim zadnjeg metroa), sa više rpg elemenata, potpuna suprotnost metrovoj skriptiranosti, atmosferičniji i sa snažnim osjećajem samoće i vukojebine
Dakle dobro si rekao, sličan (skin), no potpuno drugačiji u svemu drugom
Inače za full ugođaj po meni stalkere treba igrati na najvećoj težini (teška je samo jedna ili dvije situacije u CS), te malo više pojačanom mračnom ambijentalnom glazbom od sound efekata. Pojačava dojam