Kako inače smatram da nema baš svrhe naručiti dostavu samo jednog proizvoda, posebno u vuko**binu kao što je Metković, posebno kad košta ~ 600 kn uz grafu sam naručio dvb-t2 tuner. To je bilo 4.5.2020.
6.5. 2020 stiže momak iz overseas-a. Kad gle: Slika proizvoda nije odgovarala dobivenom. Tražio sam model bez ventilatora, dobio model s ventilatorom. Greška s moje strane...kao... Pogledam tad na stranice proizvođača (na engleskom jeziku) i vidim da Gainward nudi dva modela GT 1030: sa i bez ventilatora. Da stvar bude gora, ovaj s ventilatorom koji sam dobio još je i s DDR4. Tad sam osjetio šta je "kvasina challenge". To je kao onaj Ice Bucket Challenge samo umjesto ledene vode dobiješ po glavi i tijelu kantu punu kvasine (octa).
"Halo, znate slika ne odgovara proizvodu specifikacija nije točna, naslov sadrži GDDR5 a nije negA DDR4. ".
Odobrili su mi povrat. Moram o svom trošku vratiti karticu. Najs.
Kažem im: "ne želim povrat sredstava, dajte da nadoplatim za drugi model, onaj ASUS-ov s pasivnim hladnjakom. I dodajte još i kućište." Ipak živim u vuko**bini kao što je Metković i kad kuća gori nek se gazda grije. Nek nosi poštar, dašta.
Kad gle dostava 80 kn. Zajeb. Kućište od adamantijuma je to. Dodali su još valjda i pancirku da bolje igram FPS kila madafaka pucačine.
Da parafraziram Stublića "prolaze dani, idu tjedni" a ništa ne dolazi. Sad sam već ljut. Skoči mi tlak, šaljem im diplomatski obijesan mejl i pišem: " Ne mogu nigdi, tapkam nogom i čekam dostavu a moram u Split, moram u Dubrovnik, moram svugdje". Ubacim još pokoju težu riječ kao "pravit ćemo se da me niste išli za**bati". Kažem im još i da je dizel pojeftinio i da bi mi
doslovno bilo jeftinije otić u ST kupit grafu i vratit se u Metković (zaista jest, litar je bio ispod 6 kn, otić i vrati se je bilo oko 100kn, a sve me je došlo 105kn). Stiže ispričnica i vrate mi 73 kune uplatom na račun. Od toga banka uzme 20-ak. Nekakav fee znate već kakve su banke, vole novac.
Protis minus: netočne informacije o artiklu su mu prouzrokovale trošak i gubitak vremena.
Protis plus: odobrili su mi povrat a nakon ogorčenog mejla čak vratili i troškove slanja.
Tako da je iskustvo neutralno jer sam ranije naručio monitor i sve je do sad u redu. Ne mislim da zbog jednog lošeg iskustva treba prekrižit cijelu trgovinu. To je glupost. ASUS-ov model koji sam tražio kao zamjenu nije bio na raspolaganju nego je bio dobavljiv a kako mi je skočio nerv nisam na to obraćao pažnju. Da jesam, strpio bi se, ali onda im ne bi slao mejl i ne bi mi vratili 73 kn a ni banka ne bi zaradila dodatnu kintu.
Epilog:
-Protis je ispravio stranicu o proizvodu, stavio točnu sliku proizvoda i stavio link "Kliknite više za informacije o proizvodu".
Lekcija:
-Ako ispod proizvoda nema linka na stranicu proizvođača provjerite dva-tri puta i nek provjere i oni.
Usput: da, postoji Gainwardov model s aktivnim hladnjakom i GDDR5 memorijom ali to je izlistano na stranicama na korejskom ("u url-u piše lang=kr), ne na engleskom gdje te google primarno odvede. Na engleskom jeziku su dva modela, na korejskom tri (kamo ide ovaj svijet? Ima li potrošačko društvo budućnost, čeka li nas distopija? Teška pitanja).
Korejski:
https://www.gainward.com/main/vgapc...._id=80&lang=kr
Engleski:
https://www.gainward.com/main/vgapc.php?vgapc_id=80&lang=en