Tema: Automobili
View Single Post
Staro 03.06.2020., 20:24   #49749
pci_e3x
Premium spammer
Moj komp

pci_e3x's Avatar

Datum registracije: Aug 2010
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Ma sve 5 tvoje pare tvoja racunica, nadam se da ces uspjeti zaradit koju kintu na njemu i provozat/gusta tneko vrijeme....

Samo me zacudilo pogotovo jer ekipa uvijek "kenja" kako se samo na Balkanu mogu naci tako siromasni paketi opreme, razumio bi u 316i-318i ali u 330i mi cudno za vidit .
https://www.autobild.de/artikel/bmw-...-16800263.html

tl;dr:
335i touring xDrive, F31, 2015.g (nije LCI)., 124tkm.
Od dodatne opreme jedino ima: Klimaautomatik, Sport Automatik, PDC, Tempomat, Business Navi.
Iskreno, ovo mi je cak i fora. 335i, a nema nista. Vecina bi pomislila da je 316/318/d/i. Factory sleeper
Ili je kupac htio sto vise bang for buck jer je imao limitiran budzet a da bude 3er s top motorom ili ga uoce nije zanimala dodatna oprema, samo motor.

A iDrive u E90? pa iskreno, nema potrebe. Itako je npr Navi zastario.
IMHO najvise bi volio da ima G20 s analognim kazaljkama, bez ekrana u sredini (samo jedan mali jedno/dvoredni monokromatski za radio i klimu) te 335i/340i redni sestak s manual shifter, al to sam samo ja a ne 99.98% kupaca

Iako se o ukusima ne raspravlja, da i ja dodam svoj senf: 4er - samo prednji kraj ne valja, ostalo sve top. 2er GranCoupe: sve ok osim zadnjeg kraja (sto je Jura testirao na zadnjoj ep Automarketa). Samo da ne izbace cudoviste s front od 4er a rear od 2er GC
pci_e3x je offline   Reply With Quote