View Single Post
Staro 03.06.2020., 08:14   #14616
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor SympForTheDevil Pregled postova
Nije bitan žanr ovdje. Kut u VA je prenaglasen imho. Ne želim gledati ni jednu matricu iz kuta u kojem va degradira boje niti želim isto za moga gosta. Nismo više klinci od 12 godina da se cijeli razred poreda ispred TVa od jedne strane sobe do druge.

Imam oled za dnevnu ali da nemam bio bi va zasigurno
Istina, nismo klinci i danas mi 12 frendova ne stane u dnevnu sobu. 12 klinaca bi stalo ;D

Ali bas zato jer sam uzeo dobar TV (dnevna je OLED), cesto pozovem ekipu da gledamo tekme, ili smo gledali Game of Thrones bas kod mene jer imam HBO i najbolji TV...

Znaci 3-5 gostiju se skupi kod mene. Dok sam kratko imao IPS ekran (Sony XF85), frend je isto ko i ti, govorio da on ovo ne bi trpio jer nema crnu, od nas 5, 4 nas je reklo "o cem pricas, pa OK je". Drugi nisu ni skuzili da je sivkasta, gledalo se po danu, engleska liga.

Brijem da bi moje goste vise smetao VA, a znam da mene je dok sam ga imao. Iako ja nisam imao tak dobar tv ko RU80.

Inace imam sve tri telke j koristim ih. VA, IPS i OLED i moj VA (Panasonic iz 2016.) je daleko najlosiji TV. Ima vrhunske boje, super interpolaciju (doduse za 40" je to manje bitno, ali 2016. programi nisu bili ko danss), ma sve super osim sto ima samo 170 nita, pa stalno moram zamracit prostoriju i sto ljudi koji gledaju sa strane vise nemaju tu crnu o kojoj pricas.

Znaci VA s kojima ja imam iskustva sa strane im crna izgleda ko na IPSu, a ostale boje su losije.

Tako da prednost VA vidi samo onaj ko gleda skroz ravno.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Elven je offline   Reply With Quote