Evo pred jedno mj dana frend me trazio da mu sastavim konfu i dao sam mu komplet ponudu iz protisa i sve je kupio online. Sve je stiglo xve je sastavio no nikako bootati sa 2 plocice rama. Sa 1x8 uredno radi, sa dvije nece... Ako pak stavi dvije jednu do druge onda dobije poruku da prebaci u pravilan slot... Ja reko vjv ta memorija nije kompatibilna, sorry, vrati i uzmi drugu. Stigla druga memorija, opet sve isto. Na to je otisao u lokalni servis cisto da ukloni teoriju da on nesto krivo radi no lik u servisu se slozio samnom da je problem u ploci, rastavio je sve u tom servisu, zapakirali plocu i poslali nazad. Nakon par dana stize odgovor reklamacije sa obrazlozenjem da je cpu socket ostecen i slika ostecenog socketa u prilogu. Nakon par dana mailanja, vratili su mu plocu i nisu uvazili garanciju. A covjek iz servisa tvrdi da nikakvog ostecenja bilo nije.
Na kraju smo uzeli novu plocu u adm-u i pc uredno radi, a on se sad nateze sa prijavama zastiti potrosaca... Tako da, kaj se mene tice iz protisa vise ne preporucujem ni prazni cd.
P.s. konfa bez periferije bila je 11.000 kuna.