Citiraj:
Autor c-shadow
Ja ne prebacujem prije barem jedne do dvije revizije LTSa. Uostalom, ne nudi ti niti automatski upgrade dok ne izađe 20.04.1 
|
Događalo mi se i s novijim verzijama chromea na 18.04.
Tu i tamo se događalo da se file explorer nautilus znao nekada sporije otvarati pa sam odlučio napraviti update...app.
Citiraj:
Autor c-shadow
Ok, priznam da je moj use case doma možda malo dalje od pretpostavljenog za tipičnog ubuntu korisnika 
|
SMB radi, vpn radi, remoteovi rade, keepassx radi...subilime radi...ugl za sada radi ok.
Citiraj:
Autor Nikky
Pa šta bi linux bio bolji od winsa vezano za upgrade na novu verziju ? 
|
Ha ono..nije baš isto.

Ovo je bilo bez greške update i relativno brzo.
Citiraj:
Autor tomek@vz
Snap ili "normalna" verzija Chrome-a? (Izbjegavaj prvu)
Nisam dosad iskusio probleme sa Chrome-om na nijednoj rpm distri (deb distre ne koristim). Inace Ubuntu je jedna od distri koja kvalitetom jako varira ovisno o verzijama i nebi se cudio da su nesto opet usrali. Pokreni Chrome kroz terminal i vidi sta izbaci kad krkne.
|
Normalna.

Velim ti problem se događao i s 18.04 tak da sumLJam da je do distre. Chrome je brijem.
Budem kroz terminal ali znaš kak ide..error..error..error..ok idem te trejsati i gle sada radi.
Citiraj:
Autor bertone
|
Will do.
Citiraj:
Autor Bubba
Ja nemam problema s Kromom, Version 81.0.4044.138 (Official Build) (64-bit) instaliran sa sluzbene Chrome stranice.
|
Lucky bastard.
Citiraj:
Autor Bubba
Kernel je novi(ji) nego na 19.10, pa to veseli!
|
Hihihihi
Citiraj:
Autor c-shadow
Nakon kernela 4.1, svi ovi koji počinju s 5.x, kod mene na dva stroja pukne iz zvučnika kod bootanja, shutdowna ili nakon nekog vremena kad se upali audio, npr. pokreneš YT video. Dakle, kod inicijalizacije i gašenja zvučne kartice ili kad se ista budi iz standbya. Na oba stroja onboard Intel HD audio s realtek chipom, jedna MBO AMD, druga intel.
Ne pomaže niti jedno od rješenja koje sam dosad našao i probao. Toliko o novijem kernelu. Zakenjali su baš nešto u kernel modulima.
Za onboard zvučnu valjda nikog nije briga, za servere to ne treba 
|
O bog te ubio pa ovo nisam imao od abit nf7-s