View Single Post
Staro 16.05.2020., 20:47   #1542
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Autor Black Dragon Pregled postova
Bio u pošti ... prošli petak ... nema ... budem išao u poštu ovaj petak ... od istog lika sam do sada kupio gro tih kutija (mislim 14 ili više da sada ne brojim po ebayu) i sve su stigle istim trackingom i uvijek su bile uručene 3 - 4 dana nakon što je pisalo "HR, YOUR SHIPMENT HAS ARRIVED AT THE POSTAL OPERATOR OF THE COUNTRY OF DESTINATION AND WILL BE DELIVERED IN THE COMING DAYS."
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Mene vise zanima je li ovo ikad dostavljeno?
Da ponosno izjavim, paket je danas napokon u mojim rukama, jučer je poštar ostavio papirić, danas podigao
Ima naljepnica i barkodova od Kine, preko Belgije, ... barkodova na sebi kao pas uličar buha.
03.03.2020. je prvi track number onda 2020-03-10 14:16 HR, YOUR SHIPMENT HAS ARRIVED AT THE POSTAL OPERATOR OF THE COUNTRY OF DESTINATION AND WILL BE DELIVERED IN THE COMING DAYS. i meni paket dođe 15.05.2020. ... najbitnije da je stiglo i sve je kako treba. (od slanja do uručenja 73 dana (2 mjeseca, 1 tjedan i 5 dana))

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.

Zadnje izmijenjeno od: Black Dragon. 16.05.2020. u 22:59.
Black Dragon je offline   Reply With Quote