Citiraj:
Autor Morpheous
Manny s tvog avatara mi je jedan od najdrazih likova u avanturama :-) Inace, ne brini se ako mislis da ce ti lik biti slab jer ces uvijek imati tim uz sebe. Ako bildas inteligenciju onda moras uzeti u obzir da neces igrati ako neki tipican warrior nego kao wizard,a XP ces skupljati bez obzira da li rjesavas questive nasilno ili mirno, a na ovaj drugi nacin ces svakako uci i dublje u pricu,tw ponekad zaraditi jos vrijedniji item. Ovakav tip D&D igara je zapravo ispod haube na poteze jer se u pozadini rade turnovi i kalkulacije sposobnosti tvojih likova prema sposobnostima neprijatelja,ali izvana je prividno real time iako neke teze bitke neces moci proci bez stiskanja pauze i odredivanja sto ce i tko odraditi ili baciti u borbi.
Inace,ako ti se ovo svidi preporucujem Icewind dale koji je blizi diablu ali sa D&D pravilima,te Baldurs gate koji je blizo Planescape tormentu.
|
Daj kad si tu, jel se sjećaš možda što sa ovim (pod note):
- equippat na sebe ne mogu (OK možda nisam dovljan level, crven je)
- ne mogu staviti niti u jedan od slotova
- niti imam igdje u "interfaceu" copy tipku za preuzimanje spella sa armora (ovo što piše pod NOTE)
Hoću li to dobiti kad budem mogao equippat item?
Citiraj:
Autor SympForTheDevil
U tom stilu je bio i tada pupularni "Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura" sjećam se da je bilo "o ne još jedan baldurs klon"....a onda me uvukao.
|
Znam ja sve te igre, legendarni naslov. Samo ih nikad nisam igrao (kao i gorespomenuti icewind dale i baldures gate). Doduše jesam igrao neki BG sa bratićem na PS2 konzoli mislim...
Za soundtrack Arcanum su unajmili orkestar (ili barem gudače), dok je danas u mnogim igrama soundtrack p0rn mjuza smixana u fruity loopsu

Super mi je što je recenziji za arcanum spomenuto i da finalni boss "fight" možeš "talk your way out"