View Single Post
Staro 09.05.2020., 21:43   #5241
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor Morpheous Pregled postova
Manny s tvog avatara mi je jedan od najdrazih likova u avanturama :-) Inace, ne brini se ako mislis da ce ti lik biti slab jer ces uvijek imati tim uz sebe. Ako bildas inteligenciju onda moras uzeti u obzir da neces igrati ako neki tipican warrior nego kao wizard,a XP ces skupljati bez obzira da li rjesavas questive nasilno ili mirno, a na ovaj drugi nacin ces svakako uci i dublje u pricu,tw ponekad zaraditi jos vrijedniji item. Ovakav tip D&D igara je zapravo ispod haube na poteze jer se u pozadini rade turnovi i kalkulacije sposobnosti tvojih likova prema sposobnostima neprijatelja,ali izvana je prividno real time iako neke teze bitke neces moci proci bez stiskanja pauze i odredivanja sto ce i tko odraditi ili baciti u borbi.

Inace,ako ti se ovo svidi preporucujem Icewind dale koji je blizi diablu ali sa D&D pravilima,te Baldurs gate koji je blizo Planescape tormentu.
Daj kad si tu, jel se sjećaš možda što sa ovim (pod note):

- equippat na sebe ne mogu (OK možda nisam dovljan level, crven je)
- ne mogu staviti niti u jedan od slotova
- niti imam igdje u "interfaceu" copy tipku za preuzimanje spella sa armora (ovo što piše pod NOTE)

Hoću li to dobiti kad budem mogao equippat item?

Citiraj:
Autor SympForTheDevil Pregled postova
U tom stilu je bio i tada pupularni "Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura" sjećam se da je bilo "o ne još jedan baldurs klon"....a onda me uvukao.
Znam ja sve te igre, legendarni naslov. Samo ih nikad nisam igrao (kao i gorespomenuti icewind dale i baldures gate). Doduše jesam igrao neki BG sa bratićem na PS2 konzoli mislim...
Za soundtrack Arcanum su unajmili orkestar (ili barem gudače), dok je danas u mnogim igrama soundtrack p0rn mjuza smixana u fruity loopsu
Super mi je što je recenziji za arcanum spomenuto i da finalni boss "fight" možeš "talk your way out"
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote