View Single Post
Staro 09.05.2020., 12:20   #5235
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor Morpheous Pregled postova
Odlican izbor -pretpostavljam sa mislis na Planescape torment. Igra je nevjerojatno detaljna i jedino sto bi ti eventualno moglo zasmetati je ogromna kolicina opseznih dijaloga. Najvise u bilo kojoj biowareovoj D&D igri. Prica je fantasticna. Iznenadit ces se kada dalje kroz igru pocinjes hvatati konce.

Da, ja sam cijelo vrijeme mislio da se zove Planetscape

Tekst mi u globalu ne smeta, obožavam priču i dijaloge, avanture su mi (bile) najdraži žanr (po avataru vidiš najdražu igru), jedino što nisam hardcore RPG igrač...

U 90-ima sam samo diablo 1 prešao 3-4 puta, dakle nisam igrao te igre tipa baldures gate gdje vodiš grupu likova, plus je što nije borba na poteze (ne volim to, doduše nisam nikad ni davao priliku). Već nakon ova prva tri kata imam kojekakvih itema (nekakvi enhancmenti za borbu bi rekao), koje (zasad) ne znam kako i kada iskorsititi, ali ima vremena...

Idem na šemu da "talk my way out" iz svake situacije, koliko sam upratio moram inteligenciju napucavati. Nadam se da mi kasnije neće lik biti preslab da mi sjebe napredak...

Na "to do listi" listi mi je zbog kultne priče i atmosfere. Ako sam dobro pročitao igra ima teksta (dijaloga) kao niti jedna druga igra, kao deblja knjiga
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote