07.05.2020., 14:37
|
|
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
CyberDemonVZ kaže...
Haha, zvuči točno kako sam i očekivao 
Daj još nešto ako imaš )
Ma ima tu svega, kad je televizija dolazila, sakrili su bili sve skroz u drugo skladiste da se vidi kak sve to super radi, a zatrpali se paketima do grla. I onda im se svidjelo kak je cisto pa su ostavili pakete da moras ici 5 mintua po njih da ih dovezes na dijeljenje. To se sve rucno dijeli, ima ih hrpa, a na tome radi 3 stalnih zaposlenika.
Onda su poceli reforme provodit, ovo ono, davat kvote, uopce nisu razmisljali o tome da svaka paleta nema jednak broj paketa. Dode upravljat poslom onaj netko ko nema pojma s time, nije proveo niti dan na tom mjestu.
Onda medunarodni paketi kaj su zalutali u hr stoje po 3 tjedna, jer eto, nemaju mjesta iako samo lijenost, tak da nije cudno kaj treba po 3 mjeseca da dode nes.
Sortirnica, tolko price, nije proradila dok sam bio tam, a nisam siguran ni da sad radi. Navodno neki stari model koji je godinama bio na skladistu.
Prostora manje nego u branimirovoj, sve neorganizirano, iako ima tolko praznih mjesta na kojima se nis ne radi al njihova logika...
Najgore mi je bilo kad sam vidio da televizor koriste kao podmetac na paleti. A i kad sam vidio kak se time postupa, nema sanse da nes narucim preko HP Expressa.
I bila je jedna urna, bez papira, to se tjedan dana slalo na aerodrom, pa nazad i tako u krug. i njima to svejedno, uopce nemaju osjecaja da je netko unutra, niti se itko potrudio ista oko toga
|
Možemo. Baš pročitao zadnji post o paketima koji se povlače po kiši na aerodromu... Jbt za upucati nekoga tamo.