Nikakva teorija zavjere. Pupo tjeraš čovjeka da se odrekne prava ako ne pošalje raskid, a protis ga izmulja da šalje na servis bez toga (kao ono da oni ustvrde jeli to normalno). Najbitnija stavka je da u roku od 14. dana pošalje raskid. Ako hoće na povjerenje s Protisom, neka prvo pročita ovu temu.... nisu shop od povjerenja.
Mogu oni slati što žele na servis da ustvrde možebitna oštećenja, to je njihovo pravo, no to ne utječe na prava kupaca.
Ono što je bitno ti ne šalješ na servis da oni odobre išta, nego vraćaš proizvod temeljem članka 72. zakona o zaštiti potrošaća - pravo na jednostrani raskid ugovora sklopljenog na daljinu unutar 14 dana.
Temeljem tog zakona treba poslati u elektronskom obliku raskid. Protis ne stavio ovaj dokument.
https://www.protis.hr/dokumenti/raskidugovora.pdf
Tu i piše od zaprimanja raskida da vračaju u roku opd 14. dana, a nisu to izmislili nego to kaže zakon (bez obzira što Pupu to djeluje nelogično).
Citiraj:
Obveze trgovca u slučaju jednostranog raskida ugovora
Članak 76.
(1) Iskoristi li potrošač svoje pravo na jednostrani raskid ugovora iz članka 72. ovoga Zakona, trgovac mora bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kad je zaprimio obavijest o odluci potrošača da raskida ugovor sukladno članku 74. ovoga Zakona, vratiti potrošaču sve što je ovaj platio na temelju ugovora
|
Dakle radi se o sljedećem - obvezan si poslati raskid ugovora da bi imao to mogućnost i pošalji što prije da što prije dobiješ pare.
Meni je mall poslao mail nakon zaprimanja da svi zakonski rokovi počnu na dan kad su oni artikal zaprimili, na što sam im ja odgovorio pred sam istek glavnog roka sa citatom članka zakona i pare sjele isti taj dan na račun (zadnji dan roka od kad je poslan raskid).