View Single Post
Staro 04.03.2003., 19:35   #14
keiku
SMP freak

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Originally posted by numa
ANTEC Solution SLK3700 se dila SA napajanjem za 850kn. Antecova napajanja su prema testovima u rangu Enermaxa (teoretski).

500kn kuciste + 608kn enermax napajanje = 1108kn.

Dobro se zapitaj jel ti to ustvari treba. Ja sam vrtio takve kombinacije (Chieftech Dragon ili Antec SOHO file server + neko Enermax napajanje) ali sam nakraju zakljucio da mi to netreba i da je to previse love.
I 850kn je dosta love, ali po mom misljenju odlican kompromis kvaliteta/cijena.
Do sad sam u zadnjih 2 mjeseca vidio tocno 5 skurenih ploca (i815, Via neka, SiS za p4) zbog losih napajanja.... kolko para tolko muzike ...

nForce2/dualci - bilo koj stroj koji ima nagurano sve i svasta unutra (ati9700pro je recimo poznat po kurenju napajanja slabih i vice versa) ... treba dobro (citaj skupo) napajanje

Dual Athlon nije htio proci instalaciju na 350W enermaxu ... sad je na 430W i radi mrak ... ali dobro to su extreme

provjereno mogu reci ovo ..

Chieftec Dragon Tower + 430W Enermax radi ko zmaj .. temperatura je niza za 8(full load) stupnjeva nego dok je stroj bio u midi toweru od Macasea ... a BSOD se ne pojavljuje vise .. (dual p3) i napominjem nema nijednog dodatnog ventica na kucistu ...

ako su pare u pitanju ... uzmi srot kuciste i dobro napajanje ... uvjek poslje mozes promjenit kuciste i uzet nekaj bolje ... a ak ti nekaj rikne ili pocne zajebavat ... sigurno nece biti kuciste krivo nego napajanje

btw kowa trebao bi to znat .. ipak si bio "Daroviti informaticar"