Citiraj:
Autor Keano16
Postarina i naknada u obliku 3 x postarine. Total = 4 postarine.
Ukratko - isplati se zaliti. Ja sam cekao oko 3 mjeseca.
|
Aha, i onda dobiješ odgovor ovakav:
Citiraj:
Obavještavamo Vas kako je internom provjerom utvrđeno da je slijedom Odluke ministra zdravstva o proglašenju epidemije bolesti COVID – 19, KLASA: 011-02/20-01/143, URBROJ: 534-02-01-2/6-20-01 od 11. ožujka 2020., te očitovanja resornog Ministarstva mora, prometa i infrastrukture KLASA: 344-02/20-01/5, URBROJ: 530-07-2-20-2 od 17. ožujka 2020., HP – Hrvatska pošta d.d. donijela je niz mjera u svrhu zaštite života i zdravlja ljudi, a slijedom kojih se poštanska usluga obavlja na drugačiji i postojećim okolnostima prilagođen način. Do prestanka ovih okolnosti odnosno prestanka stanja ugroze i povećanog rizika, HP - Hrvatska pošta d.d. posljedično na navedeno nije u mogućnosti odgovarati za štetu nastalu s osnove prekoračenja roka za prijenos i uručenje poštanske pošiljke, gubitak poštanske pošiljke ili neobavljenu uslugu djelomično ili u cijelosti.
Slijedom navedenog Vaš prigovor se odbija kako neosnovan.
|
Znači gamad peru ruke od svega, ako ti izgube paket od nekoliko tisuća kuna vrijednosti oni nemogu odgovarati za to
Isti odgovor sam dobio na ukupno 4 prigovora koja sam im radio u proteklih mjesec dana.
Znači do 1.1.2020. je ferceralo sve odlično, nikakvih problema i 100% sam se mogao pouzdati u HP.
Kako su se preimenovali u 24paket te otvorili ovo smeće od sortirnice u VG nastao je doslovno KAOS, ama baš ništa ne funkcionira kako treba, paketi kasne po nekoliko dana, jedan su mi čak uspjeli izgubiti.
U nekoliko navrata sam jebao svu bližu i dalju rodbinu svima koji rukovode i planiraju u ovom smeću od Hrvatske pošte, jadne ženske koje rade u službi za korisnike nisu jednostavno znale što da kažu.
Što je najgore, sama ta služba za korisnike je NIŠ KORISTI jer jedino što ti mogu napraviti je pogledati što im sustav kaže gdje je paket, a to isto mogu i sam napraviti preko broja za praćenje, ništa drugo oni nemogu.
Isto tako, i sami dostavljači pizde i ludi su od kaosa u kojem se nalaze...