View Single Post
Staro 29.04.2020., 20:11   #5212
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
U igri sam sljedeće titule: Dovahkiin/Dragonborn, Thane of Whiterun, Harbinger of the Companions, Restorer of the Eldergleem, Dragonslayer, Archmage of the Mages College, Thane of Winterhold, Master of the Thieves Guild, Thane of Riften, Thane of Morthal, Vanquisher of The vampire Morvath, Escaper of Cidhna Mine, Listener of the Dark Brotherhood, Member of the Bards College, Destroyer of the forsworn, Savior of Solstheim, Thane of Markarth, Vanquisher of the Wolf Queen, Thane of Solitude, Peacemaker, Durnehviir, Vampire Lord, ali mi se unatoč tome garda obraća sa "citizen" .

Zato je Oblivion bolji (između ostalih razloga), tamo sam utukao 289h. Bolji i veći gradovi, zanimljiviji questovi, puno bolji guildovi (thiefs guild pogotovo), bolje sučelje (barem znaš u kojim si guildovima i koja pozicija), imaš veći utjecaj na svijet tj. veća imerzija...

U Skyrimu jedino nisam thane u dva grada (barem u jednom od njih zbog bug-a brijem), te nisam odabrao stranu u ratu (imperijalci ili stormcloak) jer sam išao na neutralnost i mir dok je bio main quest, kad odabereš stranu postaneš još Concerror of (ime grada) ovisno koju stranu odabereš

Moram skupit još koji dragon shout, vidjeti jel ostao koji quest (ne računam vječno generirajuće generične miscalenious questove), te odabrat stranu eventualno

Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 29.04.2020. u 20:23.
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote