grafa radi, čak sam i driver uspio nać. neznam šta je sa tv čipom...
namjerno sam stavio tu grafu unutra, a ne nešto novije. nažalost , imao sam 2 radeonke 9800pro (jednu aiw, drugu običnu) i obje su krepale, jedna u jamstvenom roku, a druga je kupljena polovna i jedno 2 godine kasnije je izdahnula. imam još uvijek ogroman hladnjak doma (sa slike).
mašina se čudno ponaša, radi prvi put kad ju se upali, ali nakon reboota samo pišti. ugasim upalim na prekidač, normalno radi do sljedećeg reboota. vjerujem da su kondenzatori krivi, jer su svi napuhani. kad bude moguće naručivanje izvana, ću naručit zamjenske. chipoteka mi je van ruke i ne žuri mi se.
imao sam negdje i set takvih procesora (1.2 ili 1.4ghz, ne sjećam se, p3s) ali ne mogu nać. bio je negdje i slocket sa zabodenim celeronom 1.4 (mislim) unutra ali doma sam uspio nać samo njegove nosače, a ne i sam slocket.
starija mašinerija me ne zanima, ovo je dovoljno staro da mogu na to dignut 98icu ako baš treba treba.
u vikendici imam staaaru mašinu , pentium mmx 200mhz, 64mb ram, isto nekakvu aiw karticu unutra, samo to nije paljeno ima 15 godina.