View Single Post
Staro 27.04.2020., 18:42   #14527
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Meni applikacije ostanu otvorene, čak i kada ugasim tv i upalim nakon npr. sat-dva. Jedino kada je kroz noć ugaše, drugi dan ih otvara ponovo.
Kada share radim preko YT, mogu raditi ama baš sve.
Philips PUS7303.
Citiraj:
Autor Odinarius Pregled postova
1. To je tako i na Sony 9005, kontrole su na mobitelu, no ograničene. Daljinski je samo play/pause. Za puni set kontrola treba pokrenuti iz TV aplikacije.
2. Na 9005 nije tako, pamte se postavke, aplikacije se gase tek nakon što ih je dovoljan broj otvoren (nekih 4-5 kod mene).
Znaci Philips je to dobro handlao, i na Firesticku je Amazon handlao dobro a Sony i TCL vjerojatno koriste default Android implementaciju koja je malo osnovna, a moze bit i do chromecasta ko zna

Citiraj:
Autor Exy Pregled postova
Nije standardno ponašanje, možeš probati otvoriti developer opcije na androidu (isto kao na mobitelu). Tamo imaš setting za broj istovremeno pokrenutih aplikacija. Moguće da TCL ima vrlo mali RAM pa je taj setting agresivno postavljen. Obično možeš enablati developer menu tako da na build number stišćeš 5-6 puta. Samo pazi da ne mijenjaš što ne treba.

Ja sam na mi boxu isključio animacije da sve bude brže i stavio 2 aplikacije max istovremeno, default je neograničeno pa se sa vremenom sve uspori
Dada i ja sam odma animacijje, al i meni je na neograniceno postavljeno... ko zna, nisam uspio zgooglati koliko rama ima ali sam vidio 4core 16core, bas cu vidit na tvu kad stignem

Tenks ljudi!
OuttaControl je offline   Reply With Quote