27.04.2020., 14:07
|
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Autor OuttaControl
Ljudi sa AndroidTV televizijama, imam na TCL-u nekih glupih vrlo situacija pa me zanima jel to AndroidTV il je samo TCL grozno implementira AndroidTV
Znači prvi issue: Koje kontrole imate na Youtube App-u kad shareate sadržaj sa mobitela (chromecastate il šta već), znači na TCL-u imam doslovno Play/Pause i to je to, nista vise, dok na npr. Firesticku i LG-u imam sve opcije kao da sam upalio video preko njih.
Drugi: iz koje god aplikacije ja izađem, odma je tv ubije. Npr odem u Netflix, zaboravim stavit sleep timer, odem na home, settings, device bla bla bla, vratim se u netflix on ga opet ucitava i vrati me na pocetnu, isto tako i jubito...
Jel to neko standardno ponašanje il da se javim TCL-u jer ono...
|
Nije standardno ponašanje, možeš probati otvoriti developer opcije na androidu (isto kao na mobitelu). Tamo imaš setting za broj istovremeno pokrenutih aplikacija. Moguće da TCL ima vrlo mali RAM pa je taj setting agresivno postavljen. Obično možeš enablati developer menu tako da na build number stišćeš 5-6 puta. Samo pazi da ne mijenjaš što ne treba.
Ja sam na mi boxu isključio animacije da sve bude brže i stavio 2 aplikacije max istovremeno, default je neograničeno pa se sa vremenom sve uspori
|
|
|