View Single Post
Staro 24.04.2020., 15:31   #14505
Prki
Premium
Moj komp

Prki's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor 9800pro Pregled postova
A valjda, teško ovako napamet, ali nebi pljuvao taj kut da stvarno nije dobar. Stvarno sam htio da mi taj tv bude ok jer inače mi je sve bilo dobro ali nejde. Kad mi je stara od 70g. skužila da je na plazmi bolja slika o čemu da pričam dalje.
Za neki media room gdje sjediš +-pola metra od sredine i visina ti je u sredini ekrana onda ok.
Mislim da je baš obrnuto. Gledao sam oba modela i na 7304 mi je sve nekako ljepše i izražajnije pa mi se samim time i čini da je utjecaj veći. A što se tiče usporedbe s Plazmom.... Pa Panasonic i dan danas svoje nove modele OLED-a, na promocijama, komparira s 12g starom 1080p Plasmom. Naspram Plasme sve je presmiješno a naročito kut gledanja i pogotovo tko gleda većinom antenske programe i ne ganja praviše UHD, tu su ovi novi jači. Ja sam prešao s Plasme (ustvari još je u spavaćoj) al sam se navikao na ovo i sad je OK, pomaknem tv na nosaču kada mjenjam poziciju i to je to. Oni koji od početka gledanja sjede pod kutem niti ne kuže, jel slikao je Ok samo je mliječkasta i boje nisu baš toliko izražene.
Prki je offline   Reply With Quote