View Single Post
Staro 17.01.2006., 00:38   #1
marko_1
Premium
Moj komp

marko_1's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
MSN/ICQ Sign-Out problem SOLVED!

Ako ste imali problema da vas MSN ili ICQ neprestano Sign-out-a, našao sam lijek za to i nemožete vjerovati kako sam sretan jer nemoram reinstalirati OS zbog toga! Weeeeeeee :clap:

Problem je kod mene bio u programu BitComet 0.60, dakle izbrisite program (Uninstall), nabavite si ver. 0.59 ako vam je program potreban.

Sljedeći postupak sam ja koristio jer imam ukljucen firewall i od windowsa. Tako da ako ga nemate ukljucenog necete ovo trebati raditi (valjda)...

Nakon uninstalla se disconnectajte sa neta, otvorite Properties od konekcije preko koje se spajate i odite na Advanced, tamo odaberite settings, pa exceptions, nađite BitComet i izbrisite ga s liste. Odaberite Advanced i settings na konekciju na kojoj vam je kvaćica tj. na onu na kojoj vam je firewall od windoza ukljucen, i pod services uklonite sve od BitCometa, ukljucujuci one koje nemaju kvacice. :burn: :burn:

EDIT: Tek nakon sto ste to napravili restartajte komp, osim ako vas ne trazi za restart prije toga. I kada restartate komp mozete instalirati ovu 0.59v ako trebate...

Have a nice day!
marko_1 je offline   Reply With Quote