View Single Post
Staro 16.01.2006., 23:38   #13
iggyone
u borbi protiv sna
Moj komp

iggyone's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
eto digo sam jos FSB na 210MHz, tako da sada athlon pici na sljedecem:

9.5×210 = 2000MHz na 1,65V :clap:

mema je takodjer na 210MHz na 2.8V, latencije 3-3-3-8 (nemrem bolje)

komp radi nazovimo to stabilno: nono : ,s time da se ipak nesto vise grije (jedno 2°C u prosjeku) , a performanse, kolko se to meni cini nisu mnogo bolje.

everest i sandra jave upisivanje u memoriju uglavnom izmedu 3050-3150, dok je citanje iz meme oko 1135. : goood :

No meni se cini da ovako nebu islo, tj buduci da performanse nisu tolko razlicite, ostavit cu ga na onome na cemu je bio dosad:
9.5×200 = 1900MHz na 1,625V
mema takodjer na 200MHz na 2.7V na 2.5-3-3-8

eversest i sandra ovako jave citanje izmedu 2980-3040, a upisivanje u memu oko 1080. : hitthewa

Draze mi je da radi na naponima cim blizim nazivnima, te da se manje grije, a i tako je stabilniji. Tako da (bar zasad) cini mi se da ovaj athlon kojeg imam, bas i nije nesto za overclockati : baad : , makar imam poprilicno dobru plocu. Iskreno, nisam vise ni ocekivao, jer je komp (cpu+mbo+ram+case+napajanje+graficka)
sastavljen za nesto malo vise od 1000 kn(sve kupljeno preko newsa). Kolko para,tolko i muzike...tako da sam ja vise manje zadovoljan i ovime sto imam, jer kako mi je i bio cilj, iskoristiti cim bolje memoriju da brze radi. : sweating

Hvala svima na savjetima, a jedino me jos zanima onaj problem s USB-om, pa ako netko ima kakvu ideju, neka nest napise. : bonker :
Pozdraf
iggyone je offline   Reply With Quote