View Single Post
Staro 04.03.2003., 13:30   #30
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by Beren

Paske, greska u koracima nije posto je ono opak disk. To sto je IBM imao saradu sa jednom serijom diskova ne znaci da su mu sve serije za k.

U krajnu liniju ja sam mu rekao da trazi bas taj recenzirani disk, nove serije.

Dakle ljudi, ne kupujte svakojakog IBM nego prvo provjerite sto kupujete, da ne bih ja ispao nestrucan.
Ha gledaj, ja sam po tom pitanju zadrta osoba.
Ako me neka firma razočara ili/i razjebe - hvala lijepa do viđenja, kupujmo konkurenciju ....

Velim kod IBM-a sam se opekao i to s 2 HDD-a - popala ih temperatura

S druge strane obzirom da se na compu prvenstveno igram/slušam mujzu/gledam filmove razlika u brzini HDD-a od 3-5% mi znaći isto koliko i prdac u vjetar

Dok je potencijalna razlika u kvaliteti ogromna.

Činjenićno je stanje da trenutno najpouzdanije HDD-ove radi Seagate, nisu najbrži, ali se ne pregrijavaju, ne krepavaju zbog niskog tlaka zraka isl. gluposti.

Većini ljudi razlika u brzini HDD-a ne znaći pod milim bogom NIŠTA, ali kad izgubiš 30 Gb filmova, 20 Gb MP3-a, 3 igre sa save gameom, 20-ak dokumenta koje si donio s posla da ih obradiš preko weekenda - normanlno sve je krepalo pred kraj posla -, a sve to jerbo ti je HDD brži par posto od ostalih.

Gadno mi se zamijerio od kada mi je sve krepalo.
Ipak najveća zamjerka ide njegovim compovima. Ako već imaju tako dobre HDD-ove, zašto onda u svoje compove ( laptop, desktop, workstation ... ) ugrađuju Fujitsu HDD- ove :confused: Zbog manje cijene tuđih hardova, ili zbog nekvalitete svojih u strojevima koji se nesmiju kvariti zbog reputacije.

To ti je kao da Mercedes stavi Fordov motor pod haubu i proda ga kao svoj auto

MA zaboravi IBM, kompi na poslu ( sys admin u Končaru ) krepala 4 IBM-a u istom danu

my 2 forintas
Paske je offline   Reply With Quote