View Single Post
Staro 21.04.2020., 10:49   #6173
SympForTheDevil
Registered User
 
SympForTheDevil's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2019
Lokacija: Zagreb
Postovi: 636
Citiraj:
Autor Exy Pregled postova
U određenim uvjetima pixel4 daje bolje fotografije, međutim to su sve razlike koje tražiš tako da cropaš sliku pa zumiraš 20 puta. Sa druge strane pixel4 ima samo jednu poštenu kameru i jednu sa vrlo slabim zoomom, dok p30p ima širokokutnu, 5x optičku i tof kameru. Puno raznovrsniji setup za nekog tko voli fotografirati.


Soc je isti vrag, u Kirinu 980 i Snapdragonu su Arm Cortex A76 jezgre, razlika je u GPU, Adreno Vs Mali, teško da će ju vidjeti i u najzahtjevnijim igrama (ako je to uopće bitno).
Ekran ne znam što misliš da je "slabiji", pixel ima puno manji ekran.
OS, oba imaju Android 10, znači identičan OS, ne znam o čemu pričaš.
Zvuk, pixel ima stereo zvučnike pa je loudspeaker bolji.

Pixel4 ima kriminalno malu bateriju od 2800mah.


Ali P30P ne odgovara budžetu, a možda je i prevelik/pretežak, pa onda možda bolje stvarno da čeka taj Iphone SE ako se može preživjet mini ekran koji nije oled.
I moj mercedes ide samo 10 na sat više od Škodilak pa ide. Neko primijeti neko ne. Sd855 je brži proc hands down. Od computing a do potrošnje. Opjevano već milion puta. Pixel ima manji ekran ali je 90 herca. Nisam rekao da je veći ekran prioritet, dapače....

Imaju Android 10 za sada oba. Sako što je pure Droid hands down bolja opcija od emuia i ostati će bolja kad jedanajstica dođe....što je za huawei upitno. Možda sad znaš o čemu pričam

O kameri se slažem da nijanse dijele ali dijeli ih i 150€ cijene.

Zadnje izmijenjeno od: SympForTheDevil. 21.04.2020. u 11:00.
SympForTheDevil je offline   Reply With Quote