View Single Post
Staro 19.04.2020., 22:07   #5194
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Steam kaže da na Metro 2033 Exodus imam 19 sati i last played February 17 2017. Sjećam se da mi se ponekad skenjao 2033 vanilla, pogotovo u Library levelu i kasnije u Caves levelu.

Redux koliko se sjećam i 2033 i Last Light su mi radili perfektno. Sjećam se jedino jedne iteracije nDivija drivera koji su me bacili iz Last Light Reduxa u Venice nivou. Last Light Redux kaže 53 sata

Uspio sam pronaći neke postove gdje je ekipa smanjila ili isključila teselizaciju i SSAO i nije im se igra više rušila što mi ima smisla. Sjećam se kod najnovijeg Tomb Raider serijala koliko su mi neke postavke ubijale performanse jer imam 280X sa 3 GB RAM-a, no tamo postoji dosta pregledan meni koji pokazuje zauzeće resursa sa svakom uključenom opcijom, a teselizacija je užas za grafičku iako je jako lijepa tehnologija. Prešao sam drugi chapter sa isključene gornje dvije postavke i nije se nijednom srušilo, a chapter je na otvorenom prostoru, pa pretpostavljam da je i grafički zahtjevniji. Nadam se da će ovo riješiti problem. A tko zna, možda nakon vala korone i ekonomske neizvjesnosti uleti i neka bolja grafa u komp U svakom slučaju, baš mi je dobra igra za sada.