View Single Post
Staro 16.04.2020., 20:00   #69
Beetlejuice
Nisko letim, visoko padam
Moj komp

Beetlejuice's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Error poruka

amd software error the system has detected a link failure and cannot set requested resolution and refresh rate. your display may not support required resolution or may have issue with cable connecting display with the computer

Ne primjećujem ikakve smetnje,artefakte ili promjenu rezolucije na svom monitoru uslijed ove poruke. Iskopčao i ukopčao sve kabele iz monitora i računala. Nikakve bitnije promjene se nisu dogodile s moje strane prilikom korištenja računala. Nisam stajao na kablove ili radio slične štetne radnje za njih.

Gugl mi je izbacio rezultate koji su imali specifični problem kojeg ja nemam.

Susreo li se itko s sličnom tematikom problema?
-->
Ispirike ukoliko sam fulao temu jer nisam siguran gdje pitati. Naime nakon neodređenog vremena AMD sw mi izbaci sljedeću poruku:

amd software error the system has detected a link failure and cannot set requested resolution and refresh rate. your display may not support required resolution or may have issue with cable connecting display with the computer

Ne primjećujem ikakve smetnje,artefakte ili promjenu rezolucije na svom monitoru uslijed ove poruke. Iskopčao i ukopčao sve kabele iz monitora i računala. Nikakve bitnije promjene se nisu dogodile s moje strane prilikom korištenja računala. Nisam stajao na kablove ili radio slične štetne radnje za njih.

Gugl mi je izbacio rezultate koji su imali specifični problem kojeg ja nemam.

Susreo li se itko s sličnom tematikom problema?

Beetlejuice je offline   Reply With Quote