Ovo mi je prvi DNF za ovaj championship... šlag na kraju?
Prvi brzinac se nisam proslavio. Uglavnom zbog peha... u jednom brzom desnom zavoju mi je malo pobjegao široko... uhvatio sam ga taman da prođem s druge strane ograde..i to ravno prema provaliji... uspio sam stat, ali sam morao u rikverc 50m da bi se vratio na početak ograde i vratio na cestu. Ali bar su svjetla ostala čitava za noćne brzince.
Mislio sam da bi to mogao bit najveći problem, ali očito je inteligencija suvozača bila veći problem... jer na drugom brzincu sam zakačio nešto na izlasku iz desnog zavoja, ni na replayu nisam uspio skužio šta... uglavnom, odmah sam po zvuku čuo da vozim na felgi. Mislim si, kako je krenulo - mogu je odmah i zamijenit... stanem, kad ono nema opcije za mijenjat gumu. Suvozač još nije rekao da imamo flat tyre... probam F3... ništa se ne događa... vozim još malo, čekam da tumplek od suvozača skuži, ali ništa... ne mogu promijenit gumu

. A uzeo sam fakin' dva komada, just in case... i sad ne mogu mijenjat?

Bug, debilana?

Ne znam...
No eto, dovuk'o sam se nekako do kraja stagea, računajući da će promijenit sam prije početka sljedećeg brzinca... pogađate već - ništa od toga. Niti je promijenio sam niti sam na brzincu mogao promijenit gumu... nakon prve piruete zbog vožnje na 3 gume - retire. Da ima smajli koji si puca u glavu, sad bi ga tu stavio....
Nema smisla.