Citiraj:
Autor Mladenxy
Koliko tek ima apologeta u HR i svijetu koji nisu kupili Raden grafu od stoljeća sedmog 
|
A slušaj, evo prvi sam koji je razmišljao o naviju, ali onda čitam posvuda problemi. Iskreno, nije to baš nešto od 5kn pa da im budem pokusni kunić (beta tester), ne hoću da mi komp radi kako treba.Razumijem da ima dosta ljudi koji nemaju problema i recimo HU koji ne mogu nikako replicirati te probleme, ali gledam onog šminkerskog portugalca koji živi za crvene i čovjek stalno pljuje po driverima i daje neke tutoriale što sve treba poštelat prije igranja, ugl, nemam ni volje ni živaca, preskup sport za previše zafrkancije. I onda zeleni sa svojim nenromalnim cijenama...zadnju njihovu grafu koju sam imao je bila 4850, nikakvih problema. Buraz je imao XFX 6950 i bilo je sve OK, ali onda je odjendom prestala podrška za drivere(možda 3-4 godine nakon kupovine što je IMHO prebrzo). Da znam, stara grafa, ali hebemu čak i odvratni zeleni duže daju podršku za svoje grafe, da znam da ne optimiziraju za staru arhitekturu, ali opet, možeš skinut novi driver sa kojim xy igra radi. Imam i lapu 6470 i ni sa njom nikakvih problema, doduše tamo je win7 i igrao sam većinom starije igre...općenito mi je lap nužno zlo.
A sada na ovo Brkino, bilo bi lijepo kad bi ljudi racionalno razmišljali, ali nije tako i neće nikad ni biti. Ima pojedinaca, ali eto, većina nije. I ja razmišljam da ću uvijek uzet ono što mi se najviše isplati, neovisno o brendu. I čak sam uvijek bio više za AMD i drago mi je da trenutno žare i pale. Nadam se da će se i Intel probudit i da će biti napeto.

I da ćemo za dvije godine biti na iskoristivm 16/32 CPUima za normalnu lovu (2-3k kn), a Lewis i ekipa neka se veseli nekima 32/64 desktopima.