View Single Post
Staro 14.04.2020., 11:23   #4282
Haywire77
Registered User

Datum registracije: Nov 2018
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
@Haywire77

Puno toga da Samsung ima posla sa S20 Ultrom. Nisu još sve sredili kako spada. Najavili su fixeve samo autofokus, ali još je spor i blesavo fokusira - dogodi se da bez razloga 3 puta fokusira. Zbog toga nisam ulovio pticu i može se reći nedovršen proizvod jer iza sebe ima brdo sw bugova.
Nekad Ultra jednako ispadne kao S20+ bez zooma. Ali koliko vidim, na nekima reviewima ispadaju dobro/lošije.

Bilo je članaka o tome da su pogođeni koronovirusom (neki spominjaju da se izvlače), slabi prodajni rezultati i sporosti ažuriranja ostalih modela(sa sobom povlači još bugova). Samsung member moderatori na lijevu nogu brišu sve negativne postove i ponašaju kao da nije ništa desilo.

Отправлено через iPhone

Rano je jos, mob je izasao prije koliko...2 mjeseca.
Uz to jos i ova situacija u svijetu ne doprinosi da stvari idu svojim tokom, vidjet cemo u narednom periodu.
Mob ima potencijal i vjerujem da ce Samsung iz njega izvuci jos vise.
Mene je Mi Note 10 iznenadio jer je kamera jako dobra, nisam nasao nekih zamjerki osim takodjer ponekad cudnog AF.
Zanimljivo, sa Gcam je AF puno bolji na glavnoj kameri.

Ono sto ostaje kao problem je SD730 koji je OK proc za svakodnevicu, ali malo prespor za takvu kameru.

Bas zato mislim da je Mi10 PRO pun pogodak sa tim setom kamera i SD865.
Haywire77 je offline   Reply With Quote