Citiraj:
Autor Mar
Ne znam za 2x zoom jer nikad ne koristim taj digital zoom pošto radije cropam sliku poslije. Što se tiče 5x kamere, dobra je jedino po dobrom svjetlu i svaki put kad se prebaci na nju, treba pričekati neko vrijeme da fokusira te slika "pliva" u međuvremenu tako da zaboravi na brzo slikavanje s tom kamerom.
Jednom sam na brzinu okinu na 5x i slika je bila grozna. Mislim da u početku dok ne izoštri koristi glavnu kameru i onda prebaci kad ovu inicijalizira.
|
Ovo je slikano vjerojatno glavnom kamerom..
Al da odgovorim sam sebi na pitanje, pogledaj fotku i vidit ćeš da je primjetan oil painting, ovak dok fotku gledaš izgleda ok, al vjerojatno znaš da na flickru imaš opciju da ti se slika uveća, e tu onda vidiš kak to zapravo izgleda..
Vjerojatno nisi pogledao sliku, al dok bi vidio, bilo bi ti jasno o čem pričam.
To sam primjetio kod Huaweija, možda ima i Xiaomi taj "problem", pitanje je bilo, dal je to normalno ili je to ipak agresivna redukcija šuma, tj peglanje istog, osobno izgleda mi prirodnije dok vidiš šum na slici s što manje obrade, a današnji proizvođači skloni su obradi slika da "lijepše" izgleda, dovoljno je da malo uvećaš sliku, onda vidiš o čem se radi.