View Single Post
Staro 11.04.2020., 21:48   #4248
Xenon
Banned

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor zvonac Pregled postova
@Xenon, ak huawei ne zna kaj radi, onda ce propast, dalje nema..
Ali, sumnjam da idu s tim ciljem da propadnu..

Gugl nije svemoguc, ovo je dobrodoslo vrijeme za huawei..
Ak nabavim P40, ak ce mi falit gugl servisi, instaliral bum GP, ne vidim problem..
Huaweiju se fucka za mene, ko i meni za huawei, jednostavno.
Al eto, razmisljam kolko mi je presudan GPS, koristim aplikacije koje ima u HMSu, a kolko cujem/citam, njihov store se povecava aplikacijama...

Bio sam nekad zagrizen za android, pa sam otisao na ondasnji WP, da potonji nije propao, ko zna, mozda se vise ne bi vratio na android...

Sreca ili nesreca za huawei, sami znaju kaj rade, al mislim da ce to sve bit ok na kraju, samo ce trebat malo vremena za njih a za nas strpljenja da se to poslozi..

Cjenovno su mi ipak povoljniji neg napuhani koreanci, navijao za S20, na kraju je to sve mlako ispalo..
Slabo kopčaš. Nije stvar u tome kaj Huawei ima novaca jer to ne znači odmah uspjeh niti je on jedini koji ima love. Tu se radi o bazenu igrača koji su podjenako jaki. Svi oni puno ulažu a Huawei sad naravno puno više. Tak da sudit po tome je potupuno besmisleno. Sam si spomenuo HTC pa si vidio kao je kratak put kad padaš sa vrha slave. Ne kažem da će Huawei propast daleko od toga, vjerujem da će uspjet ali kao što si rekao treba mu vremena kojeg nema i koje ga jako puno košta. U ova krizna vremena svi će gledat da za svoj novac dobe najviše tako da će po meni biti manji broj onih koji će se odvažit riskirat sa Huaweijem upravo zbog njegove cijene.
Xenon je offline   Reply With Quote