View Single Post
Staro 11.04.2020., 16:20   #4244
Matta
El Mattador
Moj komp

Matta's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Ne uzimam strane, evo moje mišljenje:

- 80% ljudi koji će kupiti / bi kupili P40x nema pojma kako će instalirati Google servise, niti se žele time opterećivati. Jednostavno, daj mi onaj mob sa reklame - onaj što dobro slika; samo je pitanje da li će pljunuti keš odmah (jedna, manja, kategorija) ili će provući na 365 rata (veća kategorija). Bilo kakvo kemijanje otpada u startu, mora raditi sve od početka.
- Ja osobno pozdravljam bilo kakvu pojavu zdrave konkurencije Google-u, jer nije normalno da jedna tvrtka ima skoro pa monopol na funkcionalnost jednog mobilnog uređaja (ako ostavimo Apple i iOS po strani; i šteta što Microsoft nije uspio sa WM-om). Osobno sam u fazi što jednostavnijeg; ja koji sam kemijao sa svim i svačim trenutno želim da stvari jednostavno rade, da ne eksperimentiram sa primarnim uređajem jer trenutno mi je vrijeme najdragocjeniji resurs.
- Slažem se da Huawei ne treba snižavati cijenu samo zato što nema GS, ali isto tako stoji činjenica da će oni, u ovom momentu, sa ovakvim cijenama (a bez GS-a) u ne-kineskim zemljama prodati manju količinu uređaja nego da im uređaji imaju GS.