Citiraj:
Autor Xenon
ali ne moraš biti ekspert da zaključiš da Huawei neće prodavata uređaje kao drugi proizvođači u EU sa google servisima. To kaj tebi, meni, njemu ne fali GY ne znači da je kod drugih tako.
|
Dobro i kog briga više tko će kupiti, a tko neće i koliko će Huawei mobitela prodati u EU?
Šta se ja imam opterećivat s nekim nesposobnim likovima koji ne znaju instalirat aplikacije na P40? Oni su mjerilo nečega?
Ne kupuješ telefon zato što je popularan, nego zato što tebi paše.
Citiraj:
To je flagship od kojeg se puno očekuje pa isto tako da sve radi bez greške i kompromisa. To nije telefon od 300 eura pa ćeš sad radit kompromise zbog cijene. Pogotvo kad netko mora ostavit cijelu jednu plaću za telefon.
Imaš Xiaomi za te novce koji sve više zauzima Huaweijevo mjesto.
|
Opet ti o tome kako puno košta i kako netko mora dati cijelu plaću... dokle ćeš još?
Inače, P40 radi bez greške i kompromisa, a čitamo u susjednoj temi da je Xiaomi opet zasrao, po 3. put updejt za A3.
Da, to je isti onaj A3 koji bi trebao raditi bez greške, čisti android sustav... Čitamo i u Samsung temi hrpa problema s updejtovima, to je taj uređaj bez greške i kompromisa.
Daj shvati da bilo koji smarthpone nije za ljude bez mozga i za svaku operaciju ti treba neko znanje.
Citiraj:
Preskupo? Pa jel tebi preskupo platit auto sa drvenim kotačima ako za iste pare kupiš gotovo isti takav sa normalnim kotačima? Kaj si se ti jučer rodil?
|
Ajde odi onda kupit neki s normalnim kotačima umjesto da ovdje drobiš gluposti.

Ili još bolje, kupi si neki dumbphone, čisto da se ne zamaraš instalacijom aplikacija preko appgallery ili aptoide-a.