View Single Post
Staro 11.04.2020., 11:46   #4230
Xenon
Banned

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Pa onda ga nećeš kupiti, zašto misliš da je Huaweia briga možeš li i hoćeš li ga ti kupiti? ��

Upravo to, oni su ga ponudili, a kupci nek biraju.
Ne znam odakle te ideje stalno pričat da su fulali s cijenom, da mora biti jeftiniji ovo-ono? Ne mora ništa biti jeftinije.

To je isto kao kad se u samsung temi počne pričat "zašto mi u europi moramo davati iste novce za exynos kao oni u US koji imaju snapdragon".
Tko vas tjera??

Zapravo je nevjerovatno kako je Huawei u vrlo kratkom roku uspio to sve upogonit i ponudit na tržištu alternativu googlu.
Do jučer su svi pričali po internetu kako se bez googla ne može, Huawei dokazuje suprotno, a tek hvataju zamah.
Alo brijači ... nije ovo fan klub.
Naravno da ga je briga jer on živi od prodaje telefona koje danas svi koriste a ne magle. Ne znam otkud taj glupi zaključak?
Baš će neko u EU dat 1000 eura za phone s kojim mora tražit alternativu, samo entuzijasti. Da je to phone od 500 eura ajde. Zašto bi netko se odrekao svoje komocije za što? Što to nudi P40 više od konkurencije?
A što se tiče samsungovog smeća rezultati su sve pokazali ... 40% pad prodaje u odnosu na S10 seriju. Tak da možete vi pričat borbene koliko hoćete. Bilo tebi krivo ili pravo. Konkurencija radi a to na mobilnom tržištu se mjeri u sekundama. Mogu zahvalit Trumpu na svemu jer inače nikad više ne bi sustigli Huawei a to i rade tak da im plasiraju ono kaj žele vidjet (SD).
Xenon je offline   Reply With Quote