09.04.2020., 00:32
|
|
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Autor Mar
Ta je usporedba prije više od godinu dana, u međuvremenu su oba mobitela dobila dosta updateova. Možda je jednostavno Samsung napravio bolji posao sa softverom 
Koliko se sjećam, prvi night mode na Samsungu je doša sa S10 (tek na jesen 2019 na S9).
Nemam neku preferenciju prema ikome i baš sam se veselio da bi moga uzeti P30P po dosta povoljnoj cijeni jer koliko sam čita o njemu svi su ga hvalili, no u praksi nije baš sve tako bajno. Apsolutno ista stvar je bila sa Mate 20 Pro. Jedino objašnjenje je da Huawei dobro "fila" reviewere jer sam ima oba 2 mobitela i htio sam da mi se svide, paralelno i aktualne Samsunge.
Eno ti dobar primjer - GSMarena je P30p dala ocijenu 4.7 dok je P40p dobio tek 4.4, a ima puno bolje kamere od P30p i generalno je bolji telefon, a konkurencija je kiksala (S20, iPhone još nije izašao, Pixel isto u banani) - kao mana je nedostatak GAppsa. Sad kad ih zapad (USA) otkantao više nisu toliko dobri?
|
Previše si uranio, sad je Samsung napravio fijasko sa nadogradnjom. 
S9 dobio Android 10 i ne funkcionira nigt mode, još degradirali kvalitetu kamere samo da bolje proda S20.
|
|
|