Citiraj:
Autor Mar
Danas sam uzea P30 Pro za 2500kn, super stanje ali čini mi se da fokusna ravnina nije u redu, kad slikam, gornji dio slike bude van fokusa i mutan, ako tamo fokusiram, onda donji bude problematičan. Nisam siguran da li je do pomaknute leće ili neispravnog OIS-a.
Također imam i S10e i prijatelja kojem bi proda jedan od ta 2 mobitela pa se mislim što da si ostavim.
Moram priznati da nisam pretjerano oduševljen kvalitetom slike, neke fotografije bolje ispadnu na Samsungu, neke na Huaweiju, nije baš velika razlika. Osim naravno tele kamere, ali ultraširoka kamera na Samsungu je značajno šireg kuta.
|
Vidiš, ti si jedan od rijetkih za koji vele da fotić na P30P nije sad nekaj ekstra..
Dok okolo ljudi nižu hvalospjeve o toj kameri da je to nenormalno, a našao neke postove na xda (a ekipa se očito bavi fotografijom, bar amaterski) pa su iznjeli neke vidljive probleme, što očito većina ljudi zanemaruje ili ne zna ili ne želi vidit..
Pretpostavljam da je stvar softverske prirode, pa i otud ta negativna mišljenja što se tiče kamere.
Uspoređuješ sa inferiornijim smartfonom kojeg imaš, govorim u pogledu hardvera u kameri, vjerojatno je samsung u međuvremenu dobrano ispeglao softver na S10E unatoč manjem senzoru, dok huawei tu pak kiksa i ima znatno veći senzor, pa bi trebali bit i bolji rezultati, očito nije..
Ne znam, meni nije baš sjela ta kamera na P30P, neke fotke su ok neke samo prosječne, kadkad me više impresioniraju fotke od P4 neg od P30P, očito je sve u softveru..
Nego, baš gledam P40, živo me zanima kolko će on bit bolji po pitanju kamere od P30 serije..