View Single Post
Staro 07.04.2020., 18:37   #1461
Blue Spirit
Premium
Moj komp

Blue Spirit's Avatar

Datum registracije: Apr 2004
Dođeš tražit preporuku i mišljenje a nisi si dao truda ni vremena pogledat YT recenziju od gornjeg AOC-a i razne aspekte slike pojedinih panela pa bi možda drukcije gledao na kvalitetu monitora.

Zapeo si za tu 4K rezoluciju kao pijanac što se drži plota (nemoj smatrat ovo vrijeđanjem nego poticajem da i sam istražiš / informiraš što kupuješ - nije sve u rezoluciji ).

U ovom trenu nemaš povoljnog i solidnog (Best Buy) 4K monitora dobre kvalitete slike za 2500 kn.

Velika vecina uzima monitore IPS ili VA matrice a samo najzagriženiji (kompetitivni) PRO gameri uzimaju TN matrice lošije kvalitete slike.

Ja odustajem nek te neko drugi ako ima volje i živaca navodi na kvalitetu a ne na kvantitetu koju ti želiš.

Citiraj:
Autor slavonac90 Pregled postova
Tražim monitor za 4k gaming na Playstationu 5 kada izađe, a koristiti ću ga i za svakodnevni rad na računalu (multimedija, internet i office,nikakavo igranje)
Sa monitorom od 144Hz Internet tj skorlanje i pomicanje stranica bit ce daleko brže i oštrije zbog bržeg osvježavanja.

Multimedija - slike ce imat vjernije boje sa IPS-om, a filmovi tj crna boja nabolja je sa VA panelom.

IPS matrice imaju vjernije boje.

VA matrice imaju bolji kontrast i dublje crne boje.

TN matrica ima najbrži odaziv piksela, ali zato loše boje i kuteve gledanja.

EDIT:

Taj Benq je definitivno bolji od Samsunga.

Benqu je iz 2018-te godine i upitna je njegova dobavljivost !

Pitanje je koliko ce biti izraženo probijanje u mracnoj prostoriji.

Ako si vec zapeo za njega svakako ti savjetujem da kupiš online i imaš pravo da ga u roku 14 dana od primitka vratiš i dobiš povrat novca.

/connect 185.107.96.125:28990

server rcon: oldschool

COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv

Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 07.04.2020. u 19:39.
Blue Spirit je offline   Reply With Quote