Citiraj:
Autor GLUPAN
Pozdrav svima,
Trebao bih pomoć..heh..
Naime, proteklog vikenda sam ostao bez interneta i tv-a, skroz -.-
Problem sam "namirisao" već 26.11. i prijavio kvar koji je "navodno" procesuiran prema tehnici (HTa ako se ne varam s obzirom da ovi nemaju svoje ljude?) i zaprimljen 27.11. s time da je do sada uvijek ispoštovan rok od 1 do 3 dana za otklanjanje bilo kakvog kvara.
Ovaj put je negdje "zapelo" i kažu mi da sada čekaju odobrenje grada da izađu na teren..a kao krajnji rok naveden je 27.12. no iz podrške nisu znali ili htjeli odgovoriti što u slučaju da taj rok ne bude ispoštovan,heh..
Tragično je to što ja živim u samom centru grada, doslovce 50 metera od pošte/centrale i to pješke a ne zračne linije i do sada..nikada nije bilo problema s otklanjanjem kvara koji se nalazi izvan mojeg stana (inače živim u stambenoj zgradi a svi kablovi se nalaze na pročelju iste..).
Živjeti u srednjem vijeku mjesec ili više dana mi se nikako ne sviđa pa me zanima mogu li ja išta učiniti npr. kontaktirati nekoga da mi objasni o čemu se radi ili slično?
Zadnja varijanta mi je otkupiti 6 mjeseci preostalog ugovora i preseliti se drugdje,heh..
Molim bilo kakvu pomoć/savjet i unaprijed se zahvaljujem!
|
Skroz zaboravih javiti, stari se
Da se ''citiram'' (bitan je boldani,zatamnjeni dio) ako se netko susretne sa sličnom situacijom,heh..
Uglavnom, izgleda da grad nije htio dati dopuštenje za radove zbog ''blagdanskog'' uređenja grada s obzirom da su gle čuda, baš na mojoj zgradi morali objesiti one famozne lampice i spojti se na struju..pa je moja pretpostavka da su tu nešto ''zeznuli'' majstori..i eto..čekalo se čekalo..nekih cca mjesec dana.
Sad je sve stabilno, radi.. iako nikad službeno nisam dobio odgovor o kakvom se točno kvaru radi,pa nakon nekoliko poziva službi za korisnike (mail na kraju nisam niti slao..) dalje nisam više istraživao niti pitao.
U svakom slučaju, nadam se da će se što manje ljudi susretati s sličnim problemima.
Toliko.