View Single Post
Staro 01.04.2020., 09:15   #313
Dalthor
Registered User
Moj komp

Dalthor's Avatar

Datum registracije: Aug 2019
eh, odvozio sam zasad samo 3 stagea, ali i mene debelo koštalo ne slušanje suvozača, a napokon auto koji znam vozit iz careera(lancia)...
na prvom stageu imam najbolje vrijeme prva 3 sektora, i onda ne čujem 1 left i završim na sred polja na boku nakon prevrtanja, pokušavam se prevrnuti ali ništa, recover i 1 minuta penalty
Na drugom stageu od posljedica prevrtanja u prvom engine issue i još zakačim lika rub ceste i opet na bok... recover i penalty 18 minuta... (dosad kroz career i ove naše evente, samo jednom završio na boku a u ovom eventu dvaput...)
Treći stage imam najbolje vrijeme nakon 3 sektora i ne skužim kud trebam ići kod onih garaža i ne stignem zakočiti prije trake i vrati me na stazu uz 21 sekundu penaltya...
da stvar bude još gora, igrao prije posla i prije 4 stagea skužim da nemogu izaći bez da retire prije stagea (valjda treba izaći nakon prošlog stagea (suprotno nego u career modu) pa sam aLT+F4, neznam kako je to zaračunalo ali vjerojatno ništa od ovog eventa za mene očito.
Dalthor je offline   Reply With Quote