View Single Post
Staro 29.03.2020., 19:37   #5086
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Elder Scrolls igre nisu za više od 60 fps-a zbog lošeg enginea. Limitiraj fps preko čega god već želiš i trebalo bi radit "normalno".
Limit odnosno vsync mu je uključen po defoultu u toj igri, čak nema nigdje ni opcije za vsync ili limitiranje fps-a (niti ingame niti u launcheru), što znači da je čačkao da otključa ili ubacivao neki mod

Citiraj:
Autor d0X Pregled postova
Jer su vezali fiziku za fps, pa posandrca ako je preko 60. Gamebyro mi je jedan od najodvratnijih enginea, ili mi je barem odvratan nacin na koji ga Bethesda koristi.
To govno vuče korjene sa samog početka stoljeća, odnosno tisućljeća...
Doduše ovaj u Skyrim Special Edition je najmoderniziranija i najoptimitziranija verzija, koju je koristio i Fallout 4

BTW prešao main quest danas. Ranije sve guildove i Dragon born DLC. Ostao mi je još samo Downstar DLC, jedan deadric quest, skupit sve dragon shoutove (koje skoro ionako ne koristim), skupit sve one maske od dragon priesteva (imam nekih 4-5 od 7-8), te eventualno koji "miscelanious" quest ako mi se bude dalo...

Debilana mi je što nigdje nemaš menu da vidiš u kojim si sve guildovima i koja si pozicija u istome kao što je bilo u oblivionu. Ovako nemaš ništa zabilježeno. Kriminalno loše sučelje (menui, inventory i sl.). Možda i najgore što sam ikad vidio u igrama, ali ima mod zato...

Lagano se hajpam za sljedeći TES , samo neće to minimalno 2 god.

Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 29.03.2020. u 19:45.
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote